Път и вода. Какво повече му трябва на едно село?!,

...
 Път и вода. Какво повече му трябва на едно село?!,
Коментари Харесай

В с. Еровете чакат да тръгне строителството на моста, парите са осигурени от правителството на ГЕРБ


 Open photo

 

Път и вода. Какво повече му би трябвало на едно село?!, споделят в кирковското село Еровете. И един кмет като Ридван Емин, самоотвержен и почтен, който дава благо и драго за своите хора. 

 

Благодарение на ГЕРБ в Еровете към този момент употребяват вода от бент. „ Мъглене “, а скоро ще започва и ремонтът на  въжения мост -  единствената пътна връзка до селото. За него преди 2 години по гледище на Цвета Караянчева, тогава ръководител на Народното събрание, кабинетът на Борисов гласоподава 2 млн лв.. Вече е определена фирмата-изпълнител. Очаква се скоро да стартират и строителните работи.

 

Голямо положително ни направихте, всичко хубаво в нашето село се случва с помощта на ГЕРБ, споделят локалните хора и страхливо споделят страховете си, да не би общината да отклони за друго държавните пари за моста. Това няма по какъв начин да стане, тъй като средствата са целеви, отвръща Цвета Караянчева и вижда по какъв начин блества светлинката в очите на тия кротки, работливи и безхитростни хора, положителни стопани, грижовни и великодушни. Напоследък не им е елементарно. Животът нарастна, фуражът се продава за левче, а млякото го изкупуват за 60 стотинки. В Балкана живеят, а заплащат по 200 лв. за кубик дърва. Няма оправия.

 

Животът си тече безшумно, като чучур на остаряла чешма…до идващото лято, когато ще се върнат децата и внуците от чужбина. И ще минат по новия мост за Еровете.  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР